DokterOnline ervaringen

Heeft u nog geen ervaring met DokterOnline? Maar wel bent u wel geïnteresseerd in online medicijnen te bestellen?

DokterOnline.com is een moderne manier om aan informatie over je gezondheid te komen en je medicijnen te bestellen. Het is een dokters-servicedienst, waar artsen en apothekers met veel ervaring samenwerken om informatie te verstrekken over gezondheid in het algemeen, klachten en daarmee samenhangende producten. Zit je met vragen over je gezondheid, medicatie of ziekte, dan kun je hier terecht voor betrouwbaar advies.

Laagdrempelig doktersbezoek bij DokterOnline

Naar de dokter gaan is voor veel mensen helemaal niet zo’n prettige ervaring. Om tegenover iemand te moeten zitten en te moeten praten over vaak intieme onderwerpen is vervelend en moeilijk. Via internet is dit een stuk gemakkelijker. Je hoeft niets hardop te zeggen, je kunt rustig nadenken over wat je wilt uitleggen en niemand reageert direct op je woorden met een bepaalde toon of houding. De drempel is veel lager, en hier speelt Dokter Online op in. Informatie en medicatie is met een druk op de knop te verkrijgen en wat je hier vindt is net zo betrouwbaar als wat een arts zou voorschrijven. De ervaringen met DokterOnline zijn dan meestal erg goed.

Medicatie met en zonder recept

Als je medicijnen nodig hebt, kun je deze bij Dokteronline.com bestellen. Dokter Online garandeert dat er veilige, erkende en goedgekeurde medicatie geleverd wordt. Het is prettig dit te weten, omdat er op internet ook genoeg nepmedicijnen te koop zijn. Het is op Dokter Online mogelijk om zowel medicatie zonder als met recept te kopen. Voor medicijnen met recept is het wel belangrijk, net als wanneer je deze via de huisarts zou verkrijgen, om duidelijk je klachten aan te geven. Via een webformulier kun je dit invullen. Het gaat dan om een beschrijving waar je last van hebt, je voorgeschiedenis en of je al andere medicijnen gebruikt. Dit is allemaal essentieel, want een arts zal beoordelen of een behandeling met het gevraagde middel geschikt is voor je. Als dit allemaal goed is gegaan, zal de arts die verbonden is aan Dokter Online een recept uitschrijven en ontvang je binnen een paar dagen het middel in een neutrale verpakking thuis. De ervaringen omtrent levering zijn dus ook erg goed.

Snel en veilig bestellen van gezondheidsmiddelen

Bij Dokteronline zijn ook allerlei gezondheidsmiddelen te bestellen. Dit zijn gewone medicijnen en middelen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Denk aan bijvoorbeeld dieetpillen, middelen tegen allergie, wratten of haarverlies, pijnstillers, anti-rimpelcrèmes, producten voor tandverzorging en nog veel meer. Deze middelen zijn veilig en snel te bestellen, door het gewenste product in je winkelwagen te leggen en online te betalen. Zo heb je je gezondheidsproducten snel en zonder er de deur voor uit te hoeven, in huis.

Voordeel en nadeel van online bestellen

Medicijnen hebben veel invloed op het lichaam en zelfs op de geest. Ze zijn bedoeld om te genezen, maar zijn niet zomaar veilig om te gebruiken. Ze hebben soms bijwerkingen en kunnen ook een wisselwerking hebben met andere medicatie die iemand al gebruikt. Je mag er niet te veel van nemen, soms moet er een kuur worden afgemaakt of kun je overgevoelig reageren op een middel. Daarom zijn bepaalde medicijnen op recept verkrijgbaar, die alleen voorgeschreven mogen worden door een arts. Dokter Online werkt met deskundige medisch specialisten samen en deze zullen elke aanvraag voor een medicijn op recept doornemen en kijken of dit geschikt is voor degene die het wil bestellen. Het nadeel van bestellen via internet, is dat het gemakkelijker is de waarheid iets te verdraaien of iets achter te houden. Bij het bezoeken van een echte arts, die ook je dossier voor zich heeft, zal dit misschien minder voorkomen. Desalniettemin zijn over de gehele linie de ervaringen met DokterOnline dus zeer goed te noemen!